На нараді працівників культури йшлося про відзначення 200-ліття Тараса Шевченка Чергова нарада працівників культури району, яка відбулася 04 березня 2014 року в приміщенні районного народного дому, розпочалася з хвилини мовчання за невинно убієнними воїнами Небесної Сотні. «Вони поклали своє життя за вільну, незалежну рідну неньку Україну, за нас з вами. Вони помирали зі словами на устах «Борітеся – поборете. Нам Бог помогає», - наголосив керівник відділу культури і туризму райдержадміністрації Осип Остапович Марущак.

На нараді обговорено заходи щодо святкування 200-річчя від дня народження Т.Шевченка, які відбуватимуться в районі в березні. Зокрема, 07березня в приміщенні районного народного дому буде проведено літературно-мистецьку академію «Він стоїть, як мудрості гора, над всіма прийдешніми віками». В неділю 09 березня відбудеться покладання квітів до 9 пам’ятників Т.Шевченку, а в с.Новий Кропивник – відкриття нового пам’ятника Великому Кобзареві. В кожному населеному пункті протягом березня вшанують 200-річчя від дня народження Т.Шевченка.

«Незважаючи на складний період в історії нашої держави, установи культури повинні працювати у звичному режимі, згідно планів роботи. Всі культурно-освітні працівники району повинна бути більш згуртованими, міцнішими, відповідальнішими, адже в єдності – наша сила», - сказав Осип Марущак.

Також було обговорено питання платних послуг, які надають народні доми, питання колективного договору між адміністрацією відділу культури і туризму та трудовим колективом. Керівник відділу культури та профспілковий комітет працівників культури привітали ювілярів з днем народження.

Продовжилась нарада у методичних секціях для працівників народних домів та працівників бібліотек системи.

/Files/photogallery/7937/1383723701_dsc_1060.jpg
/Files/photogallery/7937/1383723737_dsc_1061.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 732

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.